Google partner, wat houdt dit in?
31 juli 2023 
in Google
1 min. leestijd

Google partner, wat houdt dit in?

Sinds 25 juli 2023 ben ik officieel tot Google Partner benoemd door Google. Ik ben hier best trots op omdat het partnerschap niet niks is voor een zelfstandige online ondernemer.

Het partnerschap biedt vele voordelen voor mijn klanten.

Volgens Google:

  • help ik je om maximaal rendement op investeringen te bereiken met slimme online strategieën die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen.
  • beschik ik over de kennis van de nieuwste Google Ads-producten die nodig is om effectief campagnes op te zetten, zodat jij zich op jouw bedrijf kunt blijven concentreren.
  • werken we samen aan langdurig zakelijk succes.

Google reikt de Google Partner-badge uit aan bedrijven met diepgaande kennis van Google Ads-producten en geven ze de laatste training, support en inzichten in onze producten.


Wil jij vandaag nog hulp bij het opzetten en optimaliseren van Google Ads-campagnes? 

Stuur mij dan een bericht of bel.Zoals ik al eerder zei, het is niet niks waaraan je als Google Partner moet voldoen.

Google stelt de volgende eisen:

  • Voor mijn Google Partners-manageraccount moet ik nieuwe mogelijkheden met aanbevelingen ontdekken en optimaliseer jouw campagnes door een optimalisatiescore van minimaal 70% te behouden. Hierdoor maximaliseren we het succes van jouw campagnes.
  • Ik moet zorg dat ik USD 10.000 in 90 dagen uitgeef voor mijn beheerde accounts door mijn klanten voortdurend te helpen om nieuwe groeimogelijkheden te vinden en succesvol te blijven met Google Ads. Het stimuleren van groei van mijn klanten staat voorop.
  • Door ervoor te zorgen dat ik gecertificeerd ben,  laat ik zien dat ik kennis heb van de nieuwste Google Ads-producten en -oplossingen.

Wat heb jij er aan, dat ik Google Partner ben?

Wanneer je mij inschakelt om een of alle van de onderstaande Google taken op te pakken, dan ben je in goede handen. Ik laat het niet los tot dat alles goed staat in Google en alles goed loopt en naar wens is. Van strategie, advies tot uitvoering.

  • Google Ads Grant (van aanvraag tot beheer)
  • Google Analytics (instellen, rapportages en workshops)
  • Google Ads campagnes (instellen en rapportage)

Ik heb als Google Partner onder andere gewerkt voor De VAK, centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Delft, Jenevermuseum Schiedam. Museum Vlaardingen, Dag van het Kasteel en Toneelvakschool Rotterdam.


Wil jij vandaag nog advies of hulp bij Google Ads Grant, Analytics of rapportages? Stuur mij dan een bericht of bel.
Reactie plaatsen